Snart bär det av.

3 veckor, 21 dagar och 504 timmar kvar tills vi påbörjar vår andra resa till Tanzania. Glädje, spänning, oro, stress, förväntan är några av känslorna som cirkulerar inom oss.

Känns overkligt att vi snart är tillbaka efter månader av saknad och längtan. Vi ska ta vara på varenda dag av våra sex månader.





Bild 1: Jessica med barn i Bumailyinga.
Bild 2: Sanna och Whitty.



Kommentarer
Postat av: Emilia

Hej! Först vill hag bara säga att din blogg är helt otroligt intressant och bra! Jag har läst igenom allt :D jag började fundera på några saker medan jag har läst. Jag har alltid varit intresserad av att hjälpa till som voluntär i just afrika. Men jag har egentligen ingen aning om något om hur man kan bli det. Så sku du kunna berätta lite om hur du bar dig åt för att åka iväg? hur dyrt är det? Vad borde man tänka på ect..

Tack! / Emilia

2011-08-18 @ 13:02:03
Postat av: Emma

Det ni gör är helt otroligt.

Tänk om alla människor var som ni, då skulle världen vara ett bättre ställe.

2011-08-19 @ 13:54:06
Postat av: Sanna Arvidsson

Tack för er omtanke Emilia och Emma :) Vi båda har också alltid velat göra detta sen vi var små. Vi åkte med organisationen www.volontarresor.se vi betalade 15 100kr för 12 veckor. Då ingick inte flygresa, visum eller vaccinationer. Vi avslutade vår resa på Zanzibar i två veckor, en paradis ö. Jag tycker definitivt att du ska satsa på att följa ditt intresse. Du kommer aldig att ångra dig. Man kan inte riktigt ställa in sig mentalt på en sådan här resa. Kan lova dig att du kommer få så mycket tillbaka av de människor man lär känna och dess kultur.



Följ med vårt äventyr i höst!

2011-08-19 @ 16:19:28
URL: http://matanana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0