Tack TePe!Tack TePe, Sussie och Annika för dehär påsen full med tandborstar. Dom kommer att komma väl till andvändning på det nya barnhemmet.

Hjärta till hjärta

Tiden går fort som bara den och nu är det mindre än två månader tills vi är tillbaka i Tanzania. Vårt största projekt är att vi ska färdigställa ett barnhem där många föräldralösa eller övergiva barn skall flytta in. Något vi ALDRIG hade kunnat göra utan er hjälp.

Men det finns så många barn som behöver hjälp. Barn som inte får mat om dagarna och barn som inte får gå i skolan för att som saknar skoluniform som kostar knappt 70 kr .

Vi ber er att fortsätta skänka pengar och därmed hjälpa barnen i Tanzania. Ni kommer att kunna följa vår resa på bloggen och se vart era pengarna går.


Skicka ett bidrag till bankgironr: 713-1972
Märk bidraget med för och efternamn.Världens bästa farmor.


Jag har världens bästa farmor. Hon hjälper oss på alla sätt med vår insamling. Hon och hennes vänner stickar bl.a. sockar och koftor till barnen i Tanzania.

Somewhere over the rainbow.


En Ukulele är i detta nu påväg hem till Snöbollsgränd 4. Två månaders hårdträning. Den skall självklart med till Tanzania och kommer förhoppningsvis förgylla många kvällar.

FLYGBILJETTEN ÄR BOKAD.

Nu känns det ytterligare ett steg närmare. Vi åker den 8 september, så idag är det exakt två månader till det bär av. Två ynka månader.

En annan glad nyhet, våra familjer bokade sin resa till Tanzania för ett par veckor sedan. Dom kommer att vara där drygt två veckor. Julen kommer vi fira på barnhemmet och nyår firas på Zanzibar.


RSS 2.0