Sista arbetspasset på över sex månader.

Nu har jag gjort mitt sista arbetspass. Nu åker Willysskjortan på först i Mars nästa år. Nu är det fokus på packningen och självklart att säga hejdå till alla nära och kära.


Jag och Sanna grillar pinnbröd.

Kommentarer
Postat av: Ellinor Gullbring

Hej tjejer!



Jag och min bästa kompis kommer att åka till Matanana 11 januari 2012 och stanna 4 veckor så antagligen kommer vi att ses!



Tänkte bara fråga om det är något särskilt som man inte får reda på via info från volontärresor eller så (alltså lite insiderinfo från två volontär veteraner) som man borde ta med sig eller satsa på att köpa i Dar es salaam?



fråga två som jag undrar över; får man ta med sig leksaker, svensk mat/godis, kläder etc till barnen där eller hur se på det? Vad har ni med er?



Ha det fint!

2011-09-05 @ 13:14:09
Postat av: Ulrica

Åh vad jag är imponerad av er!



Jag var själv i Moçambique hösten 2008-jan 2009 och älskar Afrika. Längtar ofta dit och någon gång kommer jag att vara tillbaka där.



Ska bli så roligt att följa er under tiden ni är där eller kommer ni att ha möjlighet att blogga där?

2011-09-05 @ 18:17:40
Postat av: Madde

Ni har varit så duktiga tjejer!! Hoppas ni får en underbar tid så ska jag med spänning följa uppdateringarna! Hälsa från mig, åh vad jag är avundsjuk :)

2011-09-05 @ 18:57:16
URL: http://afrikasstjarnor.wordpress.com
Postat av: Sanna Arvidsson

Hej Tjejer!

Ellinor - Vad roligt att ni också ska komma ner. En sak som är bra att veta är att projektledaren Ewout har ett kontor en timma ifrån byn. På kontoret finns det el. När vi landade i Dar så köpte vi sim kort till telefonerna, kostar 5 kr. Sen är det billigt att smsa och ringa hem. Är det något speciellt du tänker på som kan vara bra att veta??

Vi kommer att ha med oss totalt 5 resväskor tillsammans, i 2 av dom är det personliga saker. I de 3 andra är det kläder, bollar, läkemedel som vi ska skänka. Så det är okej att skänka saker. Ni kan alltid fråga Ewout vad han speciellt vill ha från Sverige.



Ulrica - Jag håller med dig en gång Afrika Alltid Afrika. Det finns att köpa mobilt bredband, vi hoppas att det ska vara bra mottagning i byn. Annars finns det tillgång till internet i en stor stad ungefär 2 timmar bort.



Madde - Tack så jätte mycket. Vi ska ge dom en bamsekram från dig.

2011-09-05 @ 22:09:32
URL: http://matanana.blogg.se/
Postat av: Jocke

Hejsan! Precis som Ellinor så ska även jag till Matanana den 11 januari 2012 och stannar i 10 veckor. Vi ses där :)

2011-10-17 @ 17:30:39
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0