Mzungos against Africans.

Vi tillbringar helgen i Iringa med lite shopping, internet och mat på världens bästa restaurang Sai Villa. Det är första gången vi inte sover i Matanana sedan vi kom hit för två månader, känns lite tomt. Ikväll ska vi ta den första duschen under rinnande vatten sen vi kom hit till Tanzania i början av september, vi blir inte förvånade om ni hör våra glädjetjut ända till Sverige.

Vi åker hem igen på söndag förmiddag och på eftermiddagen väntar årets fotbollsmatch. Mzungos (vita) mot afrikaner, matchställen skall inhandlas i eftermiddag och nationalsången skall vi mzungos tillsammans öva in efter några glas vin och underbar mat på Sai Villa ikväll.




Det härliga volontärgänget är samlat.


Kommentarer
Postat av: Josefine

Ni gör ett så himla bra jobb där borta och följer med glädje ert äventyr! Jag har tidigare jobbat som volontär i Kenya, Uganda och Tanzania och är väldigt sugen på att göra det igen! Vilken organisation åker ni med? Pris och andra praktiska saker kring det? :) Lycka till med bygget, livet där för alla och i matchen :)

2011-11-05 @ 14:51:06
Postat av: Maria Arvidsson

Hej på er!



Med Messi och Zlatan i mzungolaget kan inget gå fel. Tippar att det blir 5-3 minst till er fördel.....

Inga fula tacklingar och benbrott bara.....

Kan ni inte lägga in lite bilder eller en filmsnutt, hade varit kul...



Kram Maria

2011-11-06 @ 11:19:26
Postat av: Camilla Olofsson

Hejsan!!

Åå jag blir riktigt tårögd när jag läser om allt ni gör o vad som händer i Matanana, jag var där själv i 3 månader kom hem i april iår.

Ha ha fotboll african- mzungos sååå kul!!

Ni gör ett kanonjobb!! Hälsa alla!!

Kram Camilla Olofsson :-)

2011-11-11 @ 20:52:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0