En hel skola fick nya skoltröjor!

När vi kom med bilen kom alla 388 skolbarn rusande ut från flera klassrum. De förstod direkt vad de skulle få och jublade av lycka, en skolväska fylld med en skoltröja, en penna och ett anteckningsbok. Vi bjöd även på varsin banan. Det här kunde vi göra tack vare era bidrag.

Mycket har hänt sedan sist...

Minns inte senast vi kom in på bloggen utan problem nästan alla inlägg de senate månaderna har vi fått be våra förräldrar lägga upp och vi har uppdaterat dem via telefon. Men nu gör vi ett försök!

Finns så mycket att skriva men vi kan ju börja med vårt underbara barnhem. Förra veckan hyrde vi en lastbil fulllastad med 16 madrasser, lister till innertaket och 100 tals kilo av cement. Vi har även köpt fönster som nu är uppsatta i nästan hela huset och allt är målat invändigt ytterligare en gång. Vi har varit i Makambako som ligger knappt 2 timmar från matanana och köpt lakan till alla sängar och gardiner. I morgon åker vi dit igen för att köpa skolkläder, böcker och väskor till alla 350 barn på primary school i matanana. Under nästa vecka åker vi till goverment tillsammans med Salome för att kolla vilka barn som är i störst behov och kommer att flytta in i barnhemmet.Barnhemmet vi kämpar med att få klart.

RSS 2.0