Alfa fick åka till sjukhuset.

Alfa
I ett par dagar har man märk på Alfa att han inte varit sig lik. Han brukar vara överallt och ingenstans och leka med de andra barnen men nu var han tystlåten, frusen och sökte vår närhet.
Alfa har aids och det visade sig att han blivit sjuk. Som ni säkert vet förssvagas immunförsvaret ordentligt när man har aids och en liten infektion kan bli livshotande. Alfa fick åka till sjukhuset där han fick regelbundna penicillininjektioner. Han blev kvar där i två nätter och har äntligen kommit tillbaka lika busig som vanligt.
I ett par dagar har man märk på Alfa att han inte varit sig lik. Han brukar vara överallt och ingenstans och leka med de andra barnen men nu var han tystlåten, frusen och sökte vår närhet.  Alfa har aids och det visade sig att han blivit sjuk. Som ni säkert vet förssvagas immunförsvaret ordentligt när man har aids och en liten infektion kan bli livshotande. Alfa fick åka till sjukhuset där han fick regelbundna penicillininjektioner. Han blev kvar där i två nätter och har äntligen kommit tillbaka lika busig som vanligt.

Kommentarer
Postat av: Maritha och Klas

Härligt att läsa om hur ni kan hjälpa barnen och deras familjer med de små resurser ni har.Hälsningar från Maritha och Klas i Uddevalla

2011-10-18 @ 16:22:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0