ETT STORT TACK FÖR ETT GENERÖST BIDRAG

Idag fick vi ett generöst bidrag från anställda på företaget Najad. OBS! Detta bidrag kom enbart från de anställda och inte från företaget. Ove Pettersson fd anställd skall ha ett stort tack för att han en gång i tiden (1994) startade ”En krona om dagen”. De anställda får frivilligt vara med (de flesta är med) och skänker.

”En krona om dagen” vilket innebär att det dras 25 kronor från lönen varje månad som sedan går till olika slags välgörande ändamål. Idag har de fyra fadderbarn som de ger pengar till varje år. De har även skänkt till Läkare utan gränser, getbanken och olika naturkatastrofer som tsunamin i Thailand och jordbävningen på Haiti. Det är inte första gången de har valt att ge pengar till ett barnhem utan dom har tidigare givit bidrag till ett barnhem i Rumänien.

Att skänka 25kr/månad som anställd som går till välgörande ändamål är mycket hedervärt och gör faktiskt en stor skillnad. Vi önskar att det fanns fler ”Ove Pettersson” där ute på företagen. Tack vare ert bidrag så närmar vi oss ett av våra delmål – projektet att färdigställa/inreda barnhemmet i Bumilayinga. Vi är inte riktigt där ännu – så snälla fortsätt att bidra....


Kramar från Jessica och Sanna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0